Workshop: Robotika s Emou 19. září 2021, Poprad

Ema
Workshop povede Prof. Ivan Kalaš, spoluautor učebnic a učebních materiálů pro informatiku, a též knih o dětském programování.

Na workshope sa účastníci oboznámia s ďalším výsledkom spolupráce FMFI UK s Indíciou – s pracovným zošitom pre žiakov a metodickými materiálmi pre učiteľov 1. stupňa (aj bez predchádzajúcej skúsenosti s informatikou). Budeme pracovať s programovateľnými hračkami typu Blue-Bot/Bee-Bot.

Zhlédnout záznam

Lektoři

Ivan Kalaš

Prof. Ivan Kalaš je vedoucím Katedry základů vyučování informatiky na fakultě matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského v Bratislavě. Věnuje se pedagogickému výzkumu v oblasti teorie vyučování informatiky. Už více jak 20 let spolupracuje při budování předmětů informatika v primárním a sekundárním vzdělávání, je spoluautorem učebnic a učebních materiálů pro informatiku, a též knih o dětském programování. Je zapojený do vývoje edukačních softwarů a edukačních programovacích prostředí pro děti a žáky každého věku, jako např. Comenius Logo, Cirkus Šaša Tomáša, Vizuálne zlomky, RNA a nebo Imagine Logo. V roce 2009 byl profesor Ivan Kalaš jmenovaný za člena Správní rady Institutu UNESCO pro informační technologie ve vzdělávání.

 

 

Pokud by vám kolem webináře nebylo cokoliv jasné, podívejte se na nejčastější otázky a odpovědi.

 

Potřebuješ poradit?

Máš sebemenší problém či dotaz? S radostí ti poradíme!
Náš tým je připraven.

Podpora a FAQ
Aby web fungoval prostě dobře. (Souhlas s cookies)
Rádi bychom nadále zlepšovali náš web. Proto potřebujeme tvůj souhlas s používáním souborů cookies, což jsou malé soubory uložené ve tvém prohlížeči. Předem děkujeme za souhlas a slibujeme, že budeme data využívat k tomu, abychom mohli nadále zdokonalovat naše služby.